De coronapandemie hakt ook in op onze middelen

Deze coronaperiode heeft ook een grote impact op de financiële inkomsten van het project. Naast de structurele sponsoring van Miss België, de Provincie West-Vlaanderen, Stad Waregem en enkele vaste maandelijkse bijdragen is een belangrijk deel van de inkomsten afkomstig van allerhande initiatieven. Een spreekbeurt voor de Rotary, de gordel rond Waregem, een vriendenfeest, een feestje van de scouts …. zorgen er jaarlijks voor dat we de nodige fondsen verwerven om het project structureel te financieren. Geen van deze initiatieven heeft in 2020 kunnen plaatsvinden, waardoor we in onze reserves moeten tasten om ook dit jaar een volwaardige ondersteuning aan onze kinderen te kunnen geven.

Dank zij jullie talrijke bijdragen door de jaren heen zijn we in staat om dat te doen en kunnen we ons project ook in deze moeilijke tijden verder uitrollen. Alle steun, klein of groot, blijft meer dan welkom en er zijn verschillende manieren om een centje bij te dragen.

  • Wie een extra centje wil bijdragen kan dat doen via het rekeningnummer van
    Leraren Zonder Grenzen (IBAN BE48 5230 8027 2427 – BIC TRIOBEBB) met de mededeling ‘gift Lzg – Hope For The Children’.
  • Met een maandelijkse storting van vijftien euro kunnen we een kind al een half jaar laten studeren in het secundair onderwijs. Een bijdrage vanaf 40 euro per jaar geeft recht op een fiscaal attest (vanaf 2020 wordt de fiscale aftrekbaarheid verhoogd tot 60% ).