Wie zijn we

Thierry Dalewyn

Thierry Dalewyn

huisarts

Thierry Dalewyn is huisarts in Waregem. Hij heeft reeds veel ervaring met werken in het buitenland oa in Tsjaad, Thailand, Cambodja... Na de tsunami in 2004 heeft hij in Sri Lanka eveneens een gelijkaardig project gestart.

Katrien Vandenbossche

Katrien Vandenbossche

kleuterleidster

Katrien Vandenbossche is kleuterleidster in Waregem en reeds lang bevriend met Thierry. Na een eerste keer dit arme en afgelegen dorp bezocht te hebben met Sinthay was ze erg aangegrepen door de nood van deze mensen.

Sinthay Neb

Sinthay Neb

directeur NGO in Pnom Penh

Sinthay Neb, is in dit dorp geboren tijdens het Pol Pot regime.
Hij heeft studies in Europa kunnen doen en is nu directeur van een NGO in Pnom Penh (Cambodja).

logo-hope -favicon-45In november 2012 hebben wij samen met Sinthay het dorp bezocht. Hij ondersteunt regelmatig zijn geboortedorp met privémiddelen. Via hem  is er dan een eerste contact geweest met de verantwoordelijke van het dorp en met de directeur van het schooltje. Sinthay kon alles vertalen, regelde de praktische zaken, niets is hem te veel!

We deden “basic” materiaal mee voor de school en kochten tafels, stoelen en papier in Siem Reap omdat er echt niets voorhanden is in de school.

De mensen waren zeer gelukkig en dankbaar met onze hulp!

Eens terug thuis beslisten we om een project op te starten om deze mensen te helpen : Hope for the children was geboren ! logo-hope -favicon-45