We zijn in januari weer een weekje naar Cambodja geweest.

 

 

I am so happy to see you!
I missed you very much !
Nieuw dit jaar was : Can I give you a kiss ???

Het was leuk om iedereen terug te zien na 6 maanden, we beginnen echt een band te krijgen met de mensen en vooral ook met de kinderen van het dorp. De kinderen beginnen, dank zij onze English teacher Mr Penhky, beter Engels te spreken en we hoorden zinnetjes als : I am so happy to see you of I missed you very much ! Nieuw dit jaar was : can I give you a kiss ???

We zagen dat de klasjes er wat ordelijker bij liggen dan vroeger en dat er goed gewerkt wordt in de Engelse les. We vergaderden een paar keer met de onderwijzers en met de directie en we vroegen wat tot nu toe nog hun grootste problemen waren bij het lesgeven. Het is duidelijk dat het niveau van het onderwijs in Cambodja heel laag is.

Dit jaar ondervond de school minder hinder van de overstromingen door de werken die we reeds deden op de speelplaats. Maar dit is nog niet voldoende, daarom beslisten we om verhoogde paden te leggen in cement zodat de kinderen bij overstromingen van het ene lokaal naar het andere en naar de straat kunnen lopen,  zonder natte voetjes te krijgen !

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =