Sinthay komt naar Waregem!We nodigen jullie uit op vrijdag 16 oktober om 20 u  in Cultuurcentrum De Schakel, in de rode zaal.

Veel mensen stellen ons vragen over ons project en hoe alles praktisch realiseerbaar is van op afstand. Wij proberen jullie zoveel mogelijk info te geven via nieuwsbrieven en via foto’s , maar toch blijft dit altijd een abstract gegeven. Toen we vernamen dat onze medewerker in Cambodja , Sinthay Neb, naar België komt, vonden we dit de ideale gelegenheid om voor jullie een info-avond met hem te organiseren.

Op deze avond zullen we uitleg geven over de huidige stand van zaken van ons project en de plannen voor de nabije toekomst. Sinthay zal jullie zijn persoonlijk verhaal vertellen en zal het belang van onze hulp voor het dorp en de kinderen toelichten. Deze zomer zijn er verschillende Belgische leraren Engelse les gaan geven in ons dorp, één van hen zal jullie ook vertellen hoe hun ervaring was.

Nadien is er kans om vragen te stellen over het project en is er kans tot een gezellige babbel met een drankje erbij.

We hopen jullie te mogen verwelkomen , dit is een unieke kans daar Sinthay heel uitzonderlijk in België is.

vrijdag 16 oktober om 20 u  in Cultuurcentrum De Schakel, in de rode zaal.

Mvgr,

Katrien en Thierry

2 antwoorden
 1. Ilse zegt:

  De avond in Waregem met Sinthay was een groot succes. We hebben een mooi overzicht gekregen van wat jullie allemaal verwezenlijkt hebben. We waren ook even in Rong Vean!
  Er was ook een grote delegatie van miss België.
  Er werd druk nagepraat nadien en we kregen ook een aandenken van Sinthay uit Rong Vean, nl een gevolchten mandje met pepers.
  Bedankt en doe zo verder!
  Ilse

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 11 =