Na Laura komt Lotte

We zijn zeer blij dat we een nieuwe professionele teacher konden strikken. Lotte Hellebuyck zal, in de voetsporen van Laura Seymus, het onderwijs in onze scholen naar the next level tillen! In januari 2022 vertrekt Lotte naar Rong Vean om er voor minstens een jaar als vrijwilligster bij te springen. Lotte heeft al een paar jaren ervaring als lerares op haar palmares staan, onder andere in de Verenigde Staten en Chili. Ze zal zonder meer een enorme aanwinst zijn voor het dorp en de school. Samen met onze staff ter plaatse zal ze zich inzetten om het onderwijsniveau een nieuwe boost te geven en de kennis van het Engels bij onze leerlingen flink bij te spijkeren. We hebben een uitgebreid takenpakket met haar doorgenomen en samen een volledig programma uitgestippeld.
Het is de bedoeling dat ze daarnaast ook een aantal uren per week in de middelbare school van Phnom Srok spendeert om Mr. Vuthy bij te staan bij de computerlessen.
Lotte zal ook de contactpersoon zijn voor de studenten van de Colleges van Waregem, Zevenkerken en Ieper en met hen samenwerken rond een aantal informatica issues.

Wie is Lotte Hellebuyck?
Lotte is 26 jaar en afkomstig van Ooigem. Ze behaalde het diploma Childhood Education en TEFL (Teaching English as a Foreign Language) certificate in Florida. Ze deed ervaring op als lerares in een basisschool in de Verenigde Staten en als lerares Engels in een basisschool en het volwassenenonderwijs in Chili.
Sporten is haar grootste hobby en ze gaat daarbij meteen voor het serieuze werk. Lotte houdt namelijk niet alleen van lopen, mountain biken, fietsen en volleybal, ze doet ook aan spiertraining met gewichten.
Andere passies van Lotte zijn lezen en … jawel, reizen!

Hope For The Children

Lotte Hellebuyck